Trimhockey

Wel lekker hockeyen, maar in het weekend geen tijd? Dan is trimhockey een goed alternatief. Trimhockey is recreatief hockey zonder competitieverplichtingen.
De trimmersgroep van Maarn is een gastvrije groep die bestaat uit zo’n 40 leden, zowel mannen als vrouwen vanaf 30 jaar. We trainen op de woensdagavond onder leiding van een professionele trainer.

Voor alle niveaus
Het uitgangspunt van de trimmersgroep is dat iedereen mee moet kunnen hockeyen. Centraal staat dat we rekening met elkaar houden, waardoor het niet uitmaakt welk niveau je hebt. Daarnaast is er extra aandacht voor veiligheid: dat betekent dat er geen hoge ballen worden gespeeld en dat er niet wordt geslagen als de tegenstander dichtbij staat.

Elke woensdagavond
De trimmers trainen elke woensdagavond, ook tijdens de winterstop en zomervakantie. Om 20:00 uur start de training onder begeleiding van een professionele trainer. Ter afsluiting spelen we een vriendschappelijke wedstrijdje en we stoppen rond 21:00 uur. Na de training wordt meestal vrijblijvend een drankje gedaan.

Tijdens het seizoen wordt om 19:45 uur een looptraining/warming-up gegeven door een professionele looptrainer.

Deze Trimmersgroep neemt niet deel aan de reguliere competitie in het weekend.
Er is echter een speciale Trimhockeycompetitie waar een deel van de groep aan mee doet. Ongeveer één keer per maand spelen zij een wedstrijd op de maandagavond. Verder organiseren Trimhockeyteams uit de regio jaarlijks met elkaar een toernooi.

Opzet Trimhockey Maarn
De sfeer: sportief, fair-play, ontspannen en gezellig.
Vrijblijvend: men hoeft voor de wekelijkse training niet af te zeggen en meedoen aan de wedstrijden is optioneel.

"Trimmen” is ideaal...
...voor wie door gezin of werk een druk of onregelmatig leidt leven heeft en tóch wil (leren) hockeyen.
...voor nog geen hockeyervaring heeft en met de sport wil kennismaken.
...voor ervaren hockeyers die niet aan competitiehockey kunnen deelnemen.
...voor wie hockeyende kinderen heeft en daarom zelf ook betrokken wil zijn bij de sport.

Een keer proberen?
Als je nieuwsgierig bent naar Trimhockey bij Hockeyclub Maarn ben je van harte welkom om een keer mee te trainen, dit kan gratis en vrijblijvend.
Wil je kennismaken of komen proeftrainen? Stuur een mailtje naar [email protected].

Direct als nieuw lid inschrijven