Funkey hockey


Funkey Hockey
 Als MHC Maarn willen we graag de jongste jeugd welkom heten. Deze groep kinderen is vaak al enthousiast omdat oudere broers en/of zussen lid zijn bij onze vereniging. Het is dus geen toeval dat de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) speciaal voor deze doelgroep lesmateriaal heeft ontwikkeld. Wij gebruiken dit lesmateriaal om onze Funkeys iedere week een zinvolle, maar vooral leuke training (FUN is the KEY) training te kunnen geven.
Wat houdt Funkey hockey in? Funkey is een lesprogramma speciaal voor kinderen van 4 en 5 jaar. Het bestaat uit een breed beweegaanbod waarvan hockey een onderdeel is. Tijdens de trainingen komen de kinderen in aanraking met een variĆ«teit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op  een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. Voor deze leeftijdscategorie maken de kinderen tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks, Funkey hockeysticks, zachte ballen en vele andere materialen.

Trainingen De funkey training wordt gegeven op woensdagmiddag van 15.00 - 16.00 uur.

Proberen Wilt u uw zoon of dochter een paar keer laten meetrainen om te kijken of hij/zij het leuk vindt? Dan is het mogelijk om drie keer (gratis) mee te trainen.

Aanmelden En als het bevalt, geeft u uw zoon/dochter heel eenvoudig op via onze website: http://www.mhcmaarn.nl/. Klik op 'lidmaatschap' - 'lid worden', vul de gegevens in en het wordt geregeld.

Kosten De kosten voor de Funkey trainingen bedragen 100 euro per seizoen.
Benodigdheden De kinderen moeten sportieve (sport)kleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hoeven niet speciaal hockeyschoenen te dragen. Er wordt op kunstgras getraind, dus stevig profiel onder de schoenen is wel verstandig. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, dan kunt u een email sturen naar [email protected] .