Teamindeling bekend

Nieuws afbeelding 2-6-2021

Het is een bijzonder jaar geweest waarin we helaas niet heel veel wedstrijden hebben mogen spelen. Gelukkig zijn er een aantal in juni in het vooruitzicht. En we gaan er natuurlijk vanuit dat we volgend seizoen weer 'als vanouds' kunnen gaan hockeyen!


Hoewel de afronding van dit seizoen anders verloopt dan voorgaande jaren zijn we tegelijk ook al bezig geweest met de teamindeling voor jongste jeugd en junioren voor het hockeyseizoen 2021/2022. Je krijgt dit bericht omdat je lid bent van de hockeyclub MHCMaarn. Ook leden die recentelijk hun lidmaatschap hebben opgezegd krijgen deze mail, aangezien het lidmaatschap loopt tot einde van het hockeyseizoen.


Zoals elk jaar is het een behoorlijke puzzel. We vinden het belangrijk om aan te geven dat ook de huidige indeling nog onderhevig is aan veranderingen in verband met aanvragen van dispensatie. Mochten er nog veranderingen worden doorgevoerd, dan zal dit gebeuren in goed overleg met leden en ouders.


De teams zijn, mede op basis van de input van de trainers, als volgt samengesteld:

  • E en F teams: op leeftijd en hockeyvaardigheid;
  • A, B, C en D teams: op basis van inzet, ambitie en leeftijd.


Teams Maarn-Doorn C-lijn

Zoals jullie zien is de C-lijn anders ingedeeld dan een ieder misschien zou verwachten. 

Aangezien we dit seizoen een hele mooie evenredige groep jongens in de C hebben, hebben de MHC Maarn en de Doornse HC besloten ze op jaargang te verdelen en van beiden een C1 team te maken. Eén Maarn/Doorn JC1 en één Doorn C1. Dit betekent ook dat de Maarn/Doorn C1 een trainer/coach krijgt en dat ze op hetzelfde niveau bij de KNHB worden ingeschreven.


Vragen over de teamindeling, aanmelden vereist
Vrijdag 4 juni en zaterdag 5 juni zal hiervoor telefonisch contact mogelijk zijn. Dit is het enige moment om hierover vragen te stellen.

Graag vóór 4 juni 11:00 uur aanmelden via [email protected], dit mede ivm coronarestricties. Exacte tijdstip wordt vervolgens teruggekoppeld.

Trainen met het nieuwe team 21 t/m 25 juni
Vanaf maandag 21 tot en met 25 juni trainen de teams in de nieuwe samenstelling, exacte trainingstijden zullen nog volgen. Na deze week is tevens het einde van het seizoen.


Teamindeling jongste jeugd en junioren

De indeling kunt u vinden op:

www.mhcmaarn.nl ->  Inloggen -> Club -> Documenten -> Teamindelingen

(Benader dit wel via een computer, de documenten zijn namelijk niet bereikbaar via de Lisa-app op de telefoon)


Met vriendelijke groet, 


TC MHC Maarn