Coronaprotocol MHC Maarn

Nieuws afbeelding 20-3-2021

Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt om bij te dragen aan de bestrijding van de corona-pandemie. Dat betekent dat je alleen naar de club komt als je gezond bent en je aan het coronaprotocol houdt.

Toegang

• Het complex is alleen toegankelijk voor spelers en sportbegeleiders. Sportbegeleiders zijn trainers, coaches en begeleiders van (jonge) kinderen die begeleiding nodig hebben. Anderen kunnen alleen gebruik maken van onze parkeerplaats voor kiss and ride en om eventueel te wachten.
  • De velden mogen gebruikt worden voor trainingen en onderlinge (oefen)wedstrijden, mits daarbij de afstandsregels worden nageleefd
  • Het clubhuis is gesloten behalve voor gebruik van trainingsmaterialen, EHBO en WC; kleedkamers en douches zijn niet toegankelijk. Er is geen schuilgelegenheid in het clubhuis, behalve bij onweer.
  • Verlaat na de training direct het complex.

Algemeen

• Blijf thuis als het daar niet "coronaā€¯-pluis is: dus geen besmetting of verdenking van corona in huis en geen quarantaine/isolatie van kracht
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Was regelmatig je handen, in ieder geval voor je naar de club komt

1,5 m afstand

• Volwassenen houden steeds 1,5 afstand van elkaar en van jongeren ouder dan 12 jaar, tenzij zij uit één huishouden komen; voor spelers geldt dat ook direct voor en na trainingen.
  • Kinderen en jongvolwassenen t/m 26 jaar hoeven tijdens trainingen en onderlinge (oefen)wedstrijden geen 1,5 m afstand te houden.
  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen uitsluitend trainen in vaste groepjes van max 4 spelers, daarbij zij steeds 1,5 m afstand van elkaar houden en de groepjes 5 m uit elkaar blijven.
  • Trainers houden steeds 1,5 m afstand.
  • Volg de instructies van de trainers en coaches

Overige regels

• Kom alleen met spelers en sportbegeleiders naar de club die nodig zijn voor trainingen
  • Neem je eigen bidon mee en kom in sportkleding
  • Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets
  • Volg de routeaanwijzingen

Werkinstructies ivm coronaprotocol

Barinstructie: niet van toepassing

Instructie gastvrouw/heer naleving coronaregels:  niet van toepassing

Instructie trainers en coaches

• Volg het coronaprotocol MHC Maarn
  • Begeleid spelers bij de naleving van het coronaprotocol
  • Vraag bij begin training/oefenwedstrijd of iedereen gezond is
  • Registratie is niet verplicht en zo nodig kunnen we gebruik maken van de aanwezigheidsregistratie bij trainingen tbv traceringsonderzoek
  • Plaats zo nodig voor het ontsmetten van gezichtsmaskers een emmertje met sop bij elk doel
  • Ontsmet de trainingsmaterialen na gebruik in een sopje
  • NB De schoonmakers maken elke week de toiletten schoon en eenmaal per twee weken de bar, keuken en overige clubhuisruimten (behalve in de vakanties).