Dank voor de Club van 100 aankopen

Nieuws afbeelding 30-1-2019

250 kilo touw

Je hebt ze wellicht al zien liggen, er zijn 5 zware hockeytouwen aangeschaft. Ze zijn geschikt om velden af te bakenen (als alternatief voor dure balken), zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Zo kan bij wedstrijden van de E en F jeugd een kwartveld worden afgezet. Ballen die normaal het hele veld over zouden rollen worden nu door het touw gestopt. Dit bevordert de snelheid van het spel en zorgt voor minder verstoring op andere aangrenzende veldjes. Daarnaast zijn de touwen inzetbaar bij de trainingen, om o.a. delen van het veld af te zetten (bijvoorbeeld 1 tegen 1 duels in een cirkel van touw), of creatieve looptrainingen mee te doen. Samen met de trainers zullen we het gebruik van de touwen stimuleren. De touwen liggen permanent op het veld en zijn dus zo in het spel te betrekken.

Leuk weetje; het was oorspronkelijk 1 scheepstouw van 200 meter en 250 kilo voor het aanleggen van grote schepen. Het is via marktplaats aangeschaft bij een scheepswerf en op de club stukken gezaagd.

Legotafel voor de allerkleinsten

Als de grote zus of de grote broer gaat trainen of een wedstrijd speelt, is het voor de allerkleinsten goed als er in het clubhuis iets leuks te doen is. Daarom is er via marktplaats een echte legotafel aangeschaft. De lego kwam uit de legovoorraad van verschillende leden. De kleinsten kunnen zich zelf vermaken, terwijl de ouders nog een extra kop koffie bestellen of staan te juichen langs het veld!

Met dergelijke (kleine) investeringen wordt de MHC Maarn elke keer mooier.

Ook lid worden van de Club van 100 om dit soort verbeteringen mogelijk te maken? Neem contact op met Marcel Wickel of Michiel Markusse