Inloggen op het nieuwe DWF. Gewoon via uw app.

Nieuws afbeelding 4-1-2019 Beste Coaches, Scheidsrechters,

Voor het nieuwe DWF hoeven uw scheidsrechters en begeleiding (coaches/managers) geen account aan te maken op hockey.nl of KNHB.nl. Zij kunnen gewoon gebruik maken van de inlogcodes van LISA (lidnr + wachtwoord waarmee zij ook inloggen in de app). Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nr en de betreffende dwf-code). Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobiele app of via de site van de club. 

We verwachten volgende week de koppeling goed getest te hebben om het inloggen automatisch te laten gebeuren zoals nu het geval is vanuit de mobiele app. Nu moet er dus op het nieuwe DWF nog worden ingelogd. 

Wedstrijdcodes
Zoals wij u gisteren aangaven zijn er per wedstrijd drie dwf-codes. Voor de thuiscoach, de arbitrage en voor de uit-coach (ondersteuning).

De KNHB gaat hoogstwaarschijnlijk morgen deze wedstrijdcodes verspreiden. De codes zullen later ook in LISA en de mobiele app verschijnen (in de detailpagina van de wedstrijden en in de detailpagina van de arbitrage). 

LISA is komend weekeinde beschikbaar voor vragen en hulp
Vanwege de wijzigingen zullen er ongetwijfeld vragen komen dit weekeinde. Wij staan klaar om u te helpen en zijn vanaf zaterdagochtend vroeg tot en met zondagavond laat beschikbaar.

De bijlage bevat de DWF handleiding voor zowel Coaches als Scheidsrechters.

Met vriendelijke groet,
Marc à Campo
Bijlage