In memoriam: Ferdie ter Bogt

Nieuws afbeelding 2-12-2018

Met groot verdriet heeft het bestuur kennis genomen van het overlijden van Ferdie ter Bogt.
Ferdie was een hockeyman in hart en nieren en was jarenlang lid van MHC Maarn. Hij heeft aan de basis gestaan van het huidige Veteranen L en het voormalige Veteranen B. Na afsplitsing van Veteranen A bleef Veteranen B achter met te weinig spelers, maar door zijn grote netwerk wist Ferdie overal mensen enthousiast te maken om mee te doen.
Ferdie was zeer betrokken bij MHC Maarn. Als sponsor heeft hij de club jarenlang gesponsord met zijn bedrijf Punt en met zijn bedrijf ADA heeft hij zijn team Veteranen L in een nieuw shirt en broek gestoken.
Ferdie speelde altijd rechts, bleef altijd lopen en wisselde regelmatig van positie om de tegenstander in de war te brengen. Ferdie hield van gezelligheid en heeft met zijn team menig feestje gevierd, ook bij hem thuis.

Ferdie was echt betrokken bij onze vereniging, evenals zijn vrouw Margreet, die ook jarenlang voorzitter van MHC Maarn is geweest.

Wij wensen Margreet, hun dochters Elke, Margot en Fieke, en familie alle sterkte toe met dit grote verlies.

Het bestuur van MHC Maarn.