Word jij het nieuwste lid van de Technische Commissie?

Nieuws afbeelding 26-11-2018

Vind jij de hockey technische zaken binnen onze mooie vereniging ook zo belangrijk? En vind je het leuk je daarmee bezig te houden? Hou je van organiseren en communiceren? Dan is de Technische Commissie op zoek naar jou!! Wij zijn een leuke commissie en een mooie mix van hockeyers en niet hockeyers. Gezien het takenpakket streven we naar een bemensing van 5 tot 6 personen. Het termijn van Renate, Nanette en Birgitt zit er op en nemen afscheid. Vandaar dat we nu al actief op zoek zijn naar nieuwe leden zodat we ook de tijd hebben ze in te werken.

De TC heeft onder meer de volgende taken in haar pakket:

·Inplannen van de trainingen
·Coördinatie, beoordeling en ontwikkeling van de trainers en jeugd trainers
·Het samenstellen van de junioren en (eventueel) seniorenteams.
·Administratie rondom de teams (LISA)
·Afstemming binnen de vereniging met andere commissies
·Contact onderhouden met de KNHB en andere hockey verenigingen binnen de Utrechtse heuvelrug

De TC vergadert gemiddeld een keer per maand. Aan het begin en einde van het seizoen kan het iets vaker zijn. De gemiddelde tijdsbesteding is ongeveer twee uur per week.

Kortom, vind jij bovenstaande taken belangrijk, hou je van organiseren en coördineren en heb je een flexibele instelling? Meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]. Mocht je meer informatie willen dan kun je naar hetzelfde adres mailen. Uiteraard mag je ons ook altijd even persoonlijk aanspreken!

Groeten,

Nanette, Roos, Renate, Evelien, Reemt, Paul en Birgitt