Let op: trainingen starten aankomende week!

28-8-2016

Beste spelers en speelsters,

Afgelopen week hebben we een zinderende start van het seizoen gehad tijdens de kick-off training. We hebben veel oude en gelukkig ook weer nieuwe gezichten gezien. Voor hen was het een warm welkom op de club!

Start reguliere trainingen
In onze brief over het begin van het seizoen staat een verkeerde datum voor het begin van de reguliere trainingen. Deze trainingen beginnen namelijk aankomende week vanaf maandag 29 augustus. Trainingstijden en veldindeling vinden jullie op Lisa!!

Funkeys
Ook de Funkeys zullen binnenkort weer starten met hun trainingen. Helaas kan Mariel onze jongste talenten niet meer begeleiden dit jaar. Het is ons niet gelukt om andere vrijwilligers te vinden die er op zaterdag -samen met jeugdleden - een feestje van kunnen maken. Mocht je dit samen met andere ouders op willen pakken: laat het weten!

We onderzoeken nu of HockeyXperts deze rol kan overnemen. Dat zou wel betekenen dat de Funkeytraining wordt verplaatst naar de woensdagmiddag! Daarover later meer.

Keepersschool
De Matco zal deze week zorgen dat alle keepers weer beschikken over een goede set. Ook De keepersschool gaat binnenkort weer van start. Als Femke met haar team van trainers het stokje weer oppakken zullen alle keepers en coaches daarover worden geïnformeerd!

Familietoernooi
De reguliere competitie start op zaterdag 10 september. Dat geeft ons aankomend weekend mooi de tijd om het seizoen goed in te luiden met het jaarlijkse familietoernooi. Verzamel vrienden, klasgenoten, neven en nichten, jouw nieuwe team of jouw buren en kom op zaterdag 3 september naar de club. Inschrijven kan via de site!

Technisch hart
Vanaf dit seizoen werken we met een technisch hart, dat wil zeggen een team van vrijwilligers die zich bezig houden met verschillende onderdelen binnen de club. We zullen binnenkort via een aparte mail en via de site laten weten wie wat doet. Er zijn echter altijd enthousiaste handen nodig voor kleine en grote klussen op en rond het hockeyveld. Wil je en kun je een bijdrage leveren? Laat het aan ons weten via
[email protected]!

We kijken uit naar een sportief seizoen 2016-2017! Met sportieve groet