JD1 Kampioen in de zaal!

Nieuws afbeelding 14-2-2016 Sunday gameday

Vandaag op Valentijnsdag was de liefde even geparkeerd. JD1 mocht gaan vechten voor het kampioenschap in de zaal.
Hoevelaken,de directe concurrent, mocht de spits afbijten tegen Amersfoort. Wij hadden tactiek bespreking in de kleedkamer. Terwijl het gejuich van de ouders hoorbaar was hadden wij een powerplay tactiek besproken.

Hoevelaken zou meteen door moeten voor hun tweede wedstrijd tegen ons. Dus wij wilden de eerste 7 minuten van hun vermoeidheid profiteren. We begonnen met Thomas op de goal, de gebroeders van de Griendt achterhoede, Carsten centraal en Dylan met Jules voorin. En de powerplay had effect! Meteen in de eerste minuut waren we al in hun cirkel met een kans.

Vervolgen hielden de mannen de druk hoog en maakte Dylan de 1-0! Na de eerste 7 minuten zijn we geswitcht naar onze vertrouwde twee teamsetjes. Jolle en Stijn waren de fundering achterin samen met man of the match Thomas. Carsten centraal met Jules en Julius voorin. Met nog 15 minuten te gaan maakte Jules de 2-0.
Nu werd de spanning pas echt voelbaar bij de mannen. Teamwissel, nu staan Caesar, Willem achter, Dylan centraal en Paros en mees voorin. De druk werd opgevoerd, maar helaas na een mooie aanval van ons met een bal op de paal, wist Hoevelaken nog iets terug te doen 2-1. In de laatste minuten hadden de bankzitters het niet meer na het fluitsignaal voor een strafcorner tegen. Thomas is de redding van de mannen geworden want hij heeft zeker 4 rebounds te pakken gehad!
En ja met aftellen op de bank tikten de laatste secondes weg, het maakt niet meer uit wat we de tweede wedstrijd doen, JD1 is kampioen!!!

Bedankt aan alle lieve familie en vrienden die er waren om ze naar de overwinning te roepen.

Groetjes van een trotse coach!