verslagen 29 en 30 november

3-12-2014 Dag allemaal,
Hierbij de laatste verslagen voor de winterstop. 6E1Wat was het koud hè zaterdag, gelukkig was er ook genoeg binnen op de club te doen!
Onze trouwe verslaggevers laten ons ook nu niet in de kou staan. Hieronder 2 mooie verslagen van J6E1 en JD2!

Wedstrijd J6-E1 tegen Hilversum
Gisteren speelden we een spannende wedstrijd tegen Hilversum.We hebben heel goed overgespeeld. Veel in de dobbelsteen en veel mooie doelpunten gescoord.Iedereen kwam aan de bal. Het was een hele leuke wetstrijd, ik vond dat ik mooie ballen had tegen ge houden
Groetjes okke

Almere JD5- Maarn JD2 3-2
Wat een kou op deze laatste competitiedag, en wel weer droog! Daar hebben we veel geluk mee gehad. Na een goede warming-up door Wilco begonnen we aan de wedstrijd. Thomas in de goal, en verder waren Stijn en Caesar meegegaan om ons te ondersteunen. Almere begon snel aan de 1-0. Wij knokten ons terug en wisten de cirkel heel vaak te bereiken, helaas lukte het scoren net niet. Ballen op de paal, net naast, de engel zat niet bij ons. Ruststand 2-1. Na een peptalk van Ellen begonnen we aan de tweede helft. We werden flink aangemoedigd. Almere wist toch nog een gaatje te vinden en scoorde 3-1, maar we hebben ons koppie erbij gehouden dat werd beloond met een goal, 3-2. Er werd goed overgespeeld, en er is hard door en voor elkaar gewerkt. We hebben er alles aan gedaan, maar de stand veranderde niet meer. Na snel de warme kleding aangetrokken te hebben en limonade drinken gingen we weer naar huis. Nu op naar de zaal!

Jolle en Eveline