Oproep voor ouders: Neem deel aan de scheidsrechterscursus

15-9-2014

Oproep voor ouders!

Binnenkort organiseert de scheidsrechterscommissie weer een cursus Clubscheidsrechter. Je kunt de cursus gedurende 30 dagen volgen via e-learning (dus lekker thuis), en deze wordt afgesloten met een examen op de club. Als je slaagt voor het examen krijg je een scheidsrechterskaart van de KNHB en mag je wedstrijden van elftallen fluiten.

Vanwege de grote uitstroom van oudere jeugdleden heeft de scheidscie. dit seizoen een uitdaging om alle wedstrijden te voorzien van scheidsrechters. Een extra aanwas van scheidsrechters vanuit de ouders van hockeyende jeugd is daarom zeer welkom! Vandaar deze oproep, speciaal voor ouders. Het is leuk om naar de wedstrijd van je kind te kijken langs de lijn, maar probeer het ook eens aan de andere kant van het hek!

Meedoen met de cursus is heel eenvoudig. Meld je aan via [email protected], en je krijgt binnenkort de inloggevens en alle bijbehorende informatie voor de e-learning omgeving toegemaild.

Heb je nog vragen? Ook die kun je aan ons stellen via [email protected].