Nieuwe scheidsrechters cursus

24-1-2014

Binnenkort gaat er weer een nieuwe cursus clubscheidsrechter van start. Hieronder meer informatie.Het examen is op woensdag 26 februari

De spelende leden van de club die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Maar de cursus is er uiteraard ook voor andere ge├»nteresseerden, zoals ouders die meer willen weten over de regels van het hockeyspel en die het leuk vinden om af en toe een wedstrijd van hun kinderen te fluiten (11-tallen). Zij zijn van harte uitgenodigd om ook deel te nemen. De cursus wordt gegeven door de KNHB via e-learning. Gedurende maximaal 30 dagen kan de interactieve lesstof thuis via internet bestudeerd worden. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen op de club. Daaraan voorafgaand (op dezelfde avond) is er een herhaling van de lesstof en de gelegenheid om vragen te stellen. Het eerstvolgende examen is op woensdag 26 februari a.s.

Ge├»nteresseerden kunnen zich aanmelden via[email protected]. Zij ontvangen dan alle informatie en de inloggegevens voor de e-learning.