zaalhockey verslagen

28-1-2014

Zaalhockey zaterdag 25 januari
Jongens E8

De jongens 8e1 en jongens 8e2  is een leuk samengesteld team. Ze hebben op 25 januari voor het eerst in de zaal gespeeld in Houten. Ze hebben als eerst tegen Houten gespeeld daar hebben ze maar liefst 4-0 van gewonnen. Boyd Kwee mocht de openingstreffer op ze naam zetten. De 2 en de 3-0 werden door Lucas Stunkel. En de 4-0 werd door Caesar van de Griendt  op het scorebord  gezet. De tweede wedstrijd speelden ze tegen Maarssen. En in deze wedstrijd moesten we meer aan de bak. Maarssen was veel sterker dan Houten. Maar Maarn heeft toch gewonnen door Boyd. Volgende week zaterdag spelen we weer uit in Utrecht. Dan mogen we aan de bak tegen opnieuw tegen Maarsen en de Zwaluwen. Wij kijken er nu al weer naar uit. Evelien en Haico bedankt voor het coachen en Maarten bedankt voor het fluiten.

Lucas Stunkel

Zaalhockey zondag 19 januari

Zondagmiddag gingen we naar Veenendaal.
Onze eerste wedstrijd moesten we tegen Voordaan uit Groenekan.
Deze wedstrijd hebben we met 1 - 2 gewonnen.

De tweede wedstrijd moesten we tegen Spitsbergen uit Veenendaal. Dit was een erg moeilijke wedstrijd welke we hebben verloren met 1 -2. Als we de kanzen hadden benut, hadden we misschien wel gewonnen. Op naar de volgende keer!

Groeten Amber

Zaalhockey zondag 12 januari

Hoi,

Hier het verslagje van de zaalhockeywedstrijdjes van MD1.

Spitsbergen MD3- Maarn MD1

Het eerste partijtje hebben we helaas 5-2 verloren. We moesten nog even ingespeeld worden... ;).

Soest MD3- Maarn MD1

De tweede wedstrijd ging het iets beter. We stonden vrij aan het begin voor met 2-0, maar Soest scoorde nog 3 keer. De einduitslag was dan ook 3-2 voor Soest.

De tips die de coaches gaven gingen heel goed. En ondanks dat we verloren hebben hebben we goed gespeeld!

Groetjes Florine (de keeper van de twee wedstrijden)

Verslag van de zaalcompetitie van MD1 op 5/1

Zondag 5 januari moesten we na 2 weken kerstvakantie en niet-hockeyen weer competitie spelen in Scherpenzeel. Julia was er dit keer niet bij. Eva was de keeper en heeft dat heel goed gedaan! De eerste wedstrijd was tegen Voordaan. We hebben gelijk gespeeld met 2-2, met goals van Florine en Britt. Het was heel spannend, want het stond 1-2, maar op het laatst scoorde Britt nog 2-2! Het tweede wedstrijdje tegen SCHC ging beter en hebben we met 2-0 gewonnen. Eliza gaf een mooie voorzet aan Amber. Volgens mij heeft Amber ook het 2edoelpunt gemaakt, maar dat weet ik niet zeker meer. Jet had ook een paar mooie kansen. Morgen lekker weer trainen in de zaal!

Groetjes Cécile