Wedstrijdverslagen zaal 7 en 8 december

11-12-2013
Enigszins vertraagd, maar toch, de wedstrijdverslagen van het zaalweekend van 7 en 8 december:

MD2

Zaterdag hadden wij onze eerste zaalhockeywedstrijd.
We hadden de 1ste wedstrijd 2-2 gespeeld tegen Schaerweijde, en de 2de werd 5-1 voor ons. We moesten toen tegen Zwaluwen
Wat anders is in de zaal is dat je 6 tegen 6 speelt.
En je speelt 2 wedstrijden. Een keeper en 5 spelers, en om de 8 minuten wisselde steeds de 5 spelers.
Ik vond deze twee wedstrijden heel leuk. De tweede wedstrijd ging ook erg goed omdat we toen heel goed de bal 'blokte'.

Groetjes Lieke D2

MD1

Gelukkig 11 speelsters toch nog op de been, want er heerste een naar virus op de Ladder. Onze verslaggeefster Julia lag met koorts thuis op bed, vandaar een inval-verslaggeefster.
Wat een plezier weer in de zaal! Iedereen had er zin in en was er klaar voor. Blinkende sticks en mooie nieuwe handschoentjes.
De eerste wedstrijd voor velen, en het ging als een speer. Tegen de Zwaluwen wonnen we met 3-0, dankzij inzet en samen spel.
De tweede wedstrijd tegen Shinty was spannend. Lange tijd met 1-0 voorsprong, die op het allerlaatst veranderde in een 1-1. En vele ballen gered door de keepster.
Wat is het toch lastig om die bal niet hoog te spelen en wat zit er ook snel een voetje tussen in de zaal. Laag, laag en nog eens laag is de boodschap vanaf de kant.
Het aftellen met de klok bij de laatste seconden is het allerleukste en natuurlijk die enthousiaste ouders langs de kant.
Op naar januari voor de volgende wedstrijden.

Coach Mariƫl