14 december lustrum gala

6-11-2013

Het beloofd een spetterend feest te worden: het lustrum gala op 14 december a.s. voor seniorleden en oud-leden! De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Spreek je (oud)teamgenoten weer , haal de welbekende koeien uit de sloot , toast op de kerstdagen en beweeg (ritmisch) op muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Er kunnen maximaal 300 gasten naar binnen. Senior leden en oud-leden (beiden met partners) krijgen voorrang bij het (verkrijgen) kopen van de kaarten. Indien er twee weken voorafgaande aan het gala nog kaarten over zijn, worden deze beschikbaar gesteld aan ouders van jeugdleden. De toewijzing geschiedt op basis van aanmeldingsdatum. Voor meer informatie en je aanmelding ga naar www.lustrummhcmaarn.nl Mis dit geweldige gala niet!