Verslag 27 oktober dames veteranen

28-10-2013
Dit weekend is er alleen door senioren gehockeyd. Daarop is 1verslag binnen gekomen van Dames Veteranen A. Hulde dames!
 
Hilversum DB - Maarn DA: 0-0

Naar Hilversum: Het Gooi, tv-studios, fillings en andere vullers. Welke route zouden wij nemen naar Hilversum? Kitty en Karin oppikken bij de oprit A28, via de A1 naar Hilversum of toch via de A27 ? Deze discussie woedde zondagochtend al vroeg op What's app.
Na een grootse filemelding op de A1 kozen wij voor de A27. Enigszins vreemd dat alleen Liesbeth, de A1 verkoos.. Nog vreemder werd het na het lezen van onderstaand politiebericht. Liesbeth: "Ik ben wat later, want ik sta in de file op de A1". Hmmm.

Achtervolging eindigt langs A1

Bron: NOS.nlUpdate:  zondag 27 okt 2013, 11:10

Na een lange politieachtervolging zijn vanmorgen vroeg in het Gooi drie mensen opgepakt. Naar een vierde verdachte wordt nog gezocht.

De achtervolging begon in Uddel, vlak bij Apeldoorn. De politie was daar vanwege een andere melding toen agenten een auto heel snel voorbij zagen rijden. De automobilist kreeg een stopteken, maar die negeerde dat.

Afslag

Daarop zette de politie de achtervolging in, die al snel over de A1 richting Amersfoort ging. Bij Eemnes ging de auto de snelweg af. Onderaan de afslag stapten de verdachten uit en renden weg.

Met behulp van een helikopter en politiehonden werden drie mensen aangehouden. Een vierde verdachte, die ook in de auto zat, wist te ontkomen.

Er gaan geruchten dat de vierde verdachte richting Hilversum verdween
Daar werd een flut-hockeywedstrijd gespeeld op een waterveld in regen en zuidwestenwind èn een beetje zonneschijn. Tjonge jonge, waren we allemaal maar gevlucht of aangehouden. Er werden nog nooit zoveel ballen gemist en shoots gemaakt. Femke was de enige reddende engel    in deze. Met een beetje geluk bleef het 0-0. De return op Maarn moet in ons voordeel zijn, ons eigen trage zandveld, we kunnen niet wachten. Snel maakten we ons uit de voeten, vluchtend naar Maarn, Zeist of elders.. De politie zoekt nog steeds. 

Tot gauw,
Irene