Wedstrijdverslagen 5 en 6 oktober

7-10-2013
Ja, dit weekend wordt wel duidelijk wie de Verslagtaart gaat winnen....
Je kun je verslagen blijven sturen, we plaatsen ze alsnog. Vorige week verslag gemist, niet getreurd, alles is nog terug te vinden in het archief op de site: http://www.mhcmaarn.nl/site/default.asp?option=57&cat=-1

Fletiomare J8E4 - Maarn J8E2       0-7
Ons team je82 heeft gister uit gespeeld tegen Fletiomare.
Jolle stond nu niet in het goal maar Ceasar!
Ceasar hoefde maar twee ballen tegen te houden maar, het waren wel twee mooie ballen.
7-0 gewonnen .
En verder was het een hele leuke wedstrijd.
Groetjes Boyd.

Maarn DA - Maarssen DA: 0-0

DA van Maarssen stond bij ons op het menu afgelopen zondag. Dè nummer 1 brengt altijd extra zenuwen met zich mee. Zouden wij hen gaan verslinden of zij ons ? We begonnen sterk, met goed en kort overspel. Maarssen kwam gaandeweg meer in haar spel, vooral haar centrale middenvelder had gevaarlijke uitbraken. Onze achterhoede werd eenmalig nagenoeg onthoofd, maar door een ongekende reactiesnelheid kon het euvel worden voorkomen. Gelukkig maar, verder spelen als kippen zonder kop lag niet in onze planning. We werden strak en goed gefloten door Joep en Cees, heel prettig om elk weekend op zulke mannen te mogen rekenen. Dank hiervoor ! Maarssen was het daar volledig mee eens en zo werd het een spannende en uitdagende wedstrijd voor beide partijen. Een strafverzwaring werd niet gemeden, alhoewel de persoon in kwestie daar totaal geen notie van had (Heike, lieverd, die was voor jou). Intussen gutste het transpiratievocht in en langs onze ogen. Wat was het warm !  De laatste minuten van de wedstrijd leek het of wij de 1-0 zouden kunnen maken, maar we hielden het terecht op 0-0. Het enige wat wij die zondagochtend verslonden waren de gevulde koeken en de bitterballen met veel, heel veel mosterd.

Tot gauw, Irene