Witte rooksessie jeugd

zaterdag 13 juli 2019   |   10:30 - 12:30   |   MHC Maarn

Het duurt nog even voordat het nieuwe seizoen begint. Maar graag blikken we alvast met jullie een beetje vooruit. In het team van jullie kind(eren) zijn er een heleboel taken te verdelen om ook van komend seizoen een succes te maken. Wie gaat het desbetreffende team coachen? Welke ouder regelt het rijschema? En wie zorgt ervoor dat er tijdens elke wedstrijd een verse fruithap klaarstaat?

Graag willen we jullie als ouders hier samen afspraken over laten maken. Daarom houden we op zaterdagochtend 13 juli op de club een zogeheten ‘witterooksessie’, waarin we deze rollen per team graag willen invullen. Bovendien is dit een leuke manier om alvast kennis te maken met nieuwe gezichten of gewoon een gezellig kopje koffie te drinken.

Zonder tegenbericht hopen we dat jullie erbij zijn! Alvast dank en zie hieronder het inloopschema.

10.30 uur F- en E-jeugd
11.00 uur D- en C-jeugd