B-There toernooi

maandag 21 mei 2018   |   10:00 - 18:00   |   MHC Maarn

Wat?

1-daags toernooi voor B-jongens en -meiden: hockeyen in een relaxte sfeer met leuke muziek.

Wanneer?
Maandag 21 mei 2018 van 10.00 uur - 18.00 uur.

Kosten?
Per team van 13 personen incl. 2 begeleiders €130,- euro (€10,- voor elke extra speler en €5,- voor elke extra begeleider). Daarvoor krijg je: een uitgebreide lunch, een snack, borrelhappen aan het einde van de dag en onbeperkt limonade. Voor de begeleiders zijn er p.p. twee gratis koppen koffie en/of thee.

Verder?
  • De begeleiders moeten ouder zijn dan 21 jaar en één van hen moet kunnen fluiten (tijdens de wedstrijden levert elk team één scheidsrechter).
  • Het toernooi is bedoeld voor teams die voornamelijk recreatief spelen dus vanaf 2e klasse (dus geen top of sub-top).

Inschrijven
Inschrijven kan door een mail met de clubnaam, aantal speler, teamnaam en contactpersoon te sturen naar [email protected]

Vragen?
Mail naar [email protected] of bel naar 06 50 684 181.