Inschrijvingsformulier

Vul onderstaande gegevens in als je lid wilt worden van onze vereniging. Na verwerking van de gegevens door de ledenadministratie nemen we contact met je op.

Je wordt standaard eerst ingeschreven als proeflid; enige proeftrainingen worden bijgewoond om te bezien of hockey bevalt. Na deze proeftijd worden proefleden automatisch lid, mits zij zich niet voordien hebben afgemeld bij de ledenadministratie. Tijdens de proefperiode is er geen contributieverplichting. Gaat een proeflid niet door dan worden alle persoonsgegevens weer uit onze administratie verwijderd. Voor oud-leden is bij heraanmelding het proeflidmaatschap niet van toepassing.

Wil je liever een keertje vrijblijvend kennismaken en meetrainen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Voor ouders van de jongste jeugd is hier informatie (Link) te vinden

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)